Kollaboraatioratkaisut

Sertifioituna SharePoint experttinä, NED:llä on runsaasti vahvaa käytännön kokemusta MOSS-pohjaisten kollaboraatioratkaisujen kehittämisestä. Alla esimerkki siitä, kuinka SharePointin avulla voidaan löytää ratkaisu organisaation erityistarpeisiin.

Kollaboraatioratkaisu yrityksen strategiatyöskentelyn tueksi

ShareProject on NED:n kehittämä kollaboratiiviseen projektityöskentelyyn tarkoitettu työkalu. Sen tarkoituksena on järjestää kommunikaatio sellaisen tiimin sisällä, joka työskentelee strategisen kehityshankkeen parissa. Tällaisilla hankkeilla on tyypillisesti hyvin epämääräinen tavoite, joustava aikataulu ja vaihtelevat resurssit. Selkeitä tehtäviä ei myöskään usein ole. Näin ollen siihen ei oikein voida soveltaa perinteisiä projektinhallinnan työkaluja. Sen sijaan kollaboraatiovälineet, jotka tarjoavat projektiryhmän jäsenille oman joustavan työtilan, ovat tarpeen.  

ShareProject pääosin perustuu Microsoft SharePoint Serverin toiminnallisuuteen ja se voidaan asentaa joko laajennuksena asiakkaan portaaliin tai SaaS periaatteella. SharePointin vakiotoiminnoista käytetään wikeja, blogeja, foorumia, kalenteria, dokumenttikirjastoa, kontakteja, jne. ShareProjectista löytyy myös kustomoitu näkymä kehityshankkeen sisällä tapahtuvista aktiviteeteista. Lisäksi, erilliselle infotaululle kerätään tieto kaikista meneillään olevista kehityshankkeista ja niiden tilasta johtoryhmän seurantatarpeisiin.

Ota enemmän irti SharePoint portaalistasi ja ota ShareProject käyttöön strategiatyöskentelyn tueksi.