uutiset

Suomen Asiakastieto on myöntänyt NED Software Consulting Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina sertifikaatin vuosilta 20010-16.

Suomen Vahvimmat

NED on toimittanut SharePoint 2013 alustaan perustuvan  viestinnällisen intranet ratkaisun Abloy Oy:lle.

NED Software Consulting Oy on toimittanut Kemira Oyj:lle SharePoint pohjaisen uutiskirjesovelluksen, jolla asiakas hoitaa sisäisen viestinnän. Jatkossa sovelluksen käyttöä voidaan laajentaa koskemaan sähköistä viestintää asiakkaille ja ulkoisille sidosryhmille.

Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä on 1.1.2014 julkaissut uuden verkkopalvelunsa osoitteessa www.pkky.fi.

SharePoint 2013 pohjaisen toteutuksen on toimittanut NED Software Consulting Oy yhteistyössä Idealmainos Oy:n kanssa, joka on vastannut sivuston visuaalisesta ilmeestä.

Sponsoroimme vuoden viimeistä SPUG tapaamista 12.12. klo 17 Scandic Simonkentän tiloissa.

Tapahtuman ohjelma on sopiva sekoitus teknisiä ja liiketoimintalähtöisiä esityksiä ja illan kohokohtana Microsoftin Yammer-aiheinen setti. NEDiä edustaa MVP for SharePoint Andrei Markeev esitysaiheenaan Client Side Rendering in SharePoint 2013.

Tarkempaa tietoa ohjelmasta tästä.

Andrei Markeevin esitys on katsottavissa

NED sopimukseen Appelsiinin kanssa »

NED Software Consulting Oy ja Appelsiini Finland Oy ovat tehneet alihankinnan puitesopimuksen, jonka mukaan Appelsiini (www.appelsiini.fi) käyttää NED:n asiantuntijoita omissa SharePoint hankkeissa. Käytännön yhteistyö on käynnistynyt.

Yrityksemme on saavuttanut Gold Partner statuksen Microsoftin kumppaniohjelmassa kompetenssialueena Collaboration and Content .

Kyseinen kompetenssialue kuvaa käytännössä kumppanin osaamista ja kokemusta liittyen SharePoint Server tuoteperheeseen. Gold tason saavuttaminen edellyttää henkilöstön SharePoint sertifiointien lisäksi useita vahvoja asiakasreferenssejä. Tällä hetkellä Suomessa on parisenkymmentä Gold tason SharePoint kumppania.

Olemme esillä omalla osastolla ICTexpo 2013 messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20.-21.3. Osastomme 5o15 sijaitsee Ohjelmistoyrittäjien "Suomalaisen Softan Keidas" alueella. Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisita tietotyön trendeistä ja työn tehokkuutta parantavista ratkaisuista sekä nauttimaan Kaffa Roasteryn baristan tekemää maukasta kahvia!

Tuoreen Microsoftin teettämän asiakastyytyväisyyskyselyn (Microsoft Customer Satisfaction Survey) mukaan NED:n asiakkaat ovat hyvin tyytyväisiä saamaansa palveluun:

  • 70% kyselyn vastaajista ovat erittäin tyytyväisiä palveluumme ja loput 30% tyytyväisiä
  • 100% vastaajista olisi ehdottomasti tai todennäköisesti suositellut NED:n palveluita muille
  • 100% vastaajista olisi ehdottomasti tai todennäköisesti ostanut NED:ltä palveluita uudelleen

Suomen Asiakastieto on myöntänyt NED:lle Suomen Vahvimmat sertifikaatin.

Tämä on osoitus siitä, että yhtiö on useampana vuonna peräkkäin pystynyt tekemään kannattavaa liiketoimintaa ja kuuluu Rating Alfan terävimpään kärkeen. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksemme luotettavuudesta ja vahvasta taloudellisesta tilanteesta.

Suomen Vahvimmat

Syys-lokakuun vaihteessa Helsingissä on aloittanut uusi seniorikonsultti Andrei Markeev.

Andrei on kokenut SharePoint asiantuntija ja Microsoft Most Valuable Professional for SharePoint. Andrein rekrytointi vahvistaa NED:n MVP osastoa, jota on aiemmin edustanut Alex Sadomov. Microsoft myöntää MVP tittelin henkilöille, jotka ovat ansioituneet yhteisön kehittämisessä ja teknologian edistämisessä. Titteli on voimassa vuoden kerrallaan ja sen ylläpitäminen edellyttää vahvaa yhteisöllistä toimintaa.