uutiset

Suomen Asiakastieto on myöntänyt NED Software Consulting Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina sertifikaatin vuosilta 20010-16.

Suomen Vahvimmat

NED on toimittanut SharePoint 2013 alustaan perustuvan  viestinnällisen intranet ratkaisun Abloy Oy:lle.

NED Software Consulting Oy on toimittanut Kemira Oyj:lle SharePoint pohjaisen uutiskirjesovelluksen, jolla asiakas hoitaa sisäisen viestinnän. Jatkossa sovelluksen käyttöä voidaan laajentaa koskemaan sähköistä viestintää asiakkaille ja ulkoisille sidosryhmille.

Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä on 1.1.2014 julkaissut uuden verkkopalvelunsa osoitteessa www.pkky.fi.

SharePoint 2013 pohjaisen toteutuksen on toimittanut NED Software Consulting Oy yhteistyössä Idealmainos Oy:n kanssa, joka on vastannut sivuston visuaalisesta ilmeestä.

Sponsoroimme vuoden viimeistä SPUG tapaamista 12.12. klo 17 Scandic Simonkentän tiloissa.

Tapahtuman ohjelma on sopiva sekoitus teknisiä ja liiketoimintalähtöisiä esityksiä ja illan kohokohtana Microsoftin Yammer-aiheinen setti. NEDiä edustaa MVP for SharePoint Andrei Markeev esitysaiheenaan Client Side Rendering in SharePoint 2013.

Tarkempaa tietoa ohjelmasta tästä.

Andrei Markeevin esitys on katsottavissa

NED sopimukseen Appelsiinin kanssa »

NED Software Consulting Oy ja Appelsiini Finland Oy ovat tehneet alihankinnan puitesopimuksen, jonka mukaan Appelsiini (www.appelsiini.fi) käyttää NED:n asiantuntijoita omissa SharePoint hankkeissa. Käytännön yhteistyö on käynnistynyt.